Kjærlighetens ansikt Hør utdrag

Kjærlighetens ansikt

Kjærlighetens ansikt

Forfatter:
Sarah Jio
Lydbok

Hvis det var like enkelt å forstå menn som å velge en blomst, ville Jane vært den lykkeligste kvinnen på jorden. Jane jobber i en blomsterbutikk og er ekspert på å lage vakre buketter. I kjærlighetslivet, derimot, har hun ikke like stor suksess, men hun forblir en håpløs romantiker. På sin 29-årsdag mottar hun et mystisk gratulasjonskort hvor det står at hun må finne seks ulike typer kjærlighet før hun fyller 30, ellers vil det få fatale konsekvenser. Når Jane faller for en forsker som ikke tror på kjærligheten, frykter hun at skjebnen hennes er beseglet.

Språk:
Norsk
Originaltittel:
The Look of Love
Oversetter:
Mari Johanne Müller

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2021-07-21
Spilletid:
8T 37M
ISBN:
9788202670740

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"