Mens min elskede sover Hør utdrag

Mens min elskede sover

Mens min elskede sover

Forfatter:
Mary Higgins Clark
Innleser:
Hedda Munthe
Lydbok

Kjendisjournalist Ethel Lambston blir funnet myrdet like etter at hun annonserte at hun skulle skrive en bok som ville avsløre noen av de mektigste personene i motebransjen. Neeve Kearney trekkes ufrivillig inn i dramaet. Neeve er eier av en eksklusiv moteforretning, og Ethel Lambstone var hennes største kunde. Hun oppdager at mange hadde grunn til å ønske Ethel død, og trekkes snart inn i en mørk labyrint av grådighet og ondskap. Og hele tiden hvisker en liten stemme i henne: Du kjenner morderen, og du sitter inne med det fellende beviset …

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Originaltittel:
While my pretty one sleeps
Oversetter:
Jan Nergaard

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2019-10-20
Spilletid:
8T 37M
ISBN:
9788202609412

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"