Veien til Xanadu Hør utdrag

Veien til Xanadu

Veien til Xanadu

Lydbok

Med ord som: Eventyrlig, spennende, uforglemmelig, beskriver Torbjørn Færøvik sin reise i Marco Polos fotspor. Veien til Xanadu er ikke mindre uforglemmelig. Her er fortid og nåtid vevet sammen i en storslått beretning. Vår. Vår i Venezia. Borte er regnet, borte er tåken. Slik begynner Torbjørn Færøvik sin reisedokumentar, Veien til Xanadu, der han tar leseren med på en opplevelsesrik reise i Marco Polos fotspor. Først over Middelhavet, så landeveien til Kina 1000 mil gjennom fjell og ørkener til uforliknelige Xanadu. Forfatteren tråkler seg gjennom Tyrkias indre, forbi Araratfjellet og Noas ark, over de iranske høyslettene og helt ned til Hormus-stredet. I Afghanistan møter han problemer, akkurat som Marco Polo. Men hva skjer i Taklamakan-ørkenen, i Gobi, i de mongolske dalførene og i Xanadu?

Språk:
Norsk

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2017-06-02
Spilletid:
18T 32M
ISBN:
9788202539122

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"