PROVA GRATIS I 7 DAGAR Starta erbjudandet
752 Recensioner
4.14
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
10T 39min

Ærlighedsprojektet

Författare: Clare Pooley Uppläsare: Githa Lehrmann Ljudbok och E-bok

Seks fremmede - En grøn notesbog - En chance for at være ærlig

Alle lyver om deres liv. Hvad vil der ske, hvis man fortæller sandheden? Det er det spørgsmål, som Julian Jessop, en excentrisk 79-årig kunstner, stiller i en grøn notesbog, som han døber Ærlighedsprojektet. Notesbogen efterlader han på et bord i sin stamcafé. Da ejeren Monica opdager Julians notesbog, skriver hun ikke blot sin egen historie og sender projektet videre, hun beslutter sig også for at finde en måde at hjælpe Julian ud af sin ensomhed på.

Den grønne notesbog får en ny ejer efter hver ny historie, der skrives i den, og fyldes efterhånden op med ærlige beretninger, der samler en gruppe af seks helt fremmede i Monicas Café, hvor de alle opdager glæden, men også risikoen, ved at være helt ærlige.

"Ærlighedsprojektet" er en fortælling om seks fremmede, der føres sammen af ærlighed, og som får venskaber, og for nogle også kærlighed, til gengæld. I bogen møder viet persongalleri, som er både finurligt og sjovt, men også hjerteskærende trist, og som for os alle er genkendeligt.

© 2021 Forlaget Zara (Ljudbok) ISBN: 9788771163810 © 2021 Forlaget Zara (E-bok) ISBN: 9788771162677 Översättare: Annemette Goldberg

Upptäck mer av