PROVA GRATIS I 7 DAGAR Starta erbjudandet
1396 Recensioner
3.9
Serie
Del 2 av 3
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
6T 30min

Øen

Författare: Ragnar Jónasson Uppläsare: Grete Tulinius Ljudbok och E-bok

Øen er anden bog i den internationalt hyldede krimiserie om Hulda Hermannsdottir fra Reykjavik Politi.

Da Hulda Hermannsdottir ankommer til den mystiske og vanskeligt tilgængelige ø Ellidaey, finder hun tre chokerede venner i en jagthytte. De var fire, som tog af sted på tur, men hvad er der blevet af den sidste ven? Alle tre lader de til at vide mere, end de vil fortælle.

Ti år tidligere, i efteråret 1987, rejste et ungt kærestepar på en romantisk weekend til Vestfjordene i Island. En tur, som fik en brat afslutning og katastrofale konsekvenser for en familie.

Det store spørgsmål for Hulda er, om der er en forbindelse mellem de to sager. Er der en morder, der hjemsøger disse øde steder?

Øen er andet bind i trilogien om politefterforsker Hulda Hermannsdottir. Trilogien er fortalt i omvendt kronologi, og i denne bog møder vi Hulda midtvejs i sin karriere. Hulda prøver at opklare de to sager, men hun er også optaget af en privat efterforskning, der skal kaste lys over hendes egen familie og historie.

Med trilogien om Hulda har Ragnar Jónasson slået sit navn fast som ny nordisk krimistjerne.

© 2021 Gads Forlag (Ljudbok) ISBN: 9788712061922 © 2021 Gads Forlag (E-bok) ISBN: 9788712061892 Översättare: Rolf Stavnem

Upptäck mer av