Provlyssna
Så gå dog fra ham! - Luna Munk

Så gå dog fra ham!

Så gå dog fra ham!

4,04 418 5 Författare: Luna Munk Inläsare: Karoline Munksnæs
Ljudbok.
E-bok.
For mange mennesker er det svært at forestille sig, hvorfor så mange kvinder bliver i voldelige forhold - nogle gange endda meget længe. Luna Munk blev kendt i det populære realityprogram "De unge mødre" og i denne hudløst ærlige beretning, fortæller den enlige mor om at miste sig selv i et forhold, hvor både psykisk og fysisk vold var hverdagskost. Det er historien om at leve som offer, men med en fighterånd, der kæmper for at holde sammen på familien selv når alt andet er ved at falde sammen.

"Så gå dog fra ham!" belyser den kompleksitet utallige kvinder i voldelige forhold oplever. Luna Munk håber, at bogen kan bidrage til en bredere forståelse af dynamikkerne i destruktive kærlighedsforhold og forklare, hvorfor de kan tage flere år at forlade.

Luna Munk (f. 1993) blev offentligt kendt som deltager i realityprogrammet "De unge mødre". Hun er mor til tre drenge og hendes anderledes tilgang til moderskabet har flere gange været genstand for offentlig debat. Hun er for nylig sprunget ud som forfatter og studerer desuden filosofi ved Århus Universitet.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-11-20
Längd: 2T 50min
ISBN: 9788726354324

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2019-10-14
ISBN: 9788772186528
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis