Provlyssna
Falkejagt - Inger Gammelgaard Madsen

Falkejagt

Falkejagt

4.33 581 5 Författare: Inger Gammelgaard Madsen Inläsare: Githa Lehrmann
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En buschauffør med indvandrerbaggrund bliver skudt og dræbt af en betjent i en bybus i Aarhus tilsyneladende for at forhindre et terrorangreb, som det der på samme tid udspiller sig på Københavns Hovedbanegård.

Anne Larsen, journalist hos TV2 Østjylland, kommer tæt på, da hun er taget med en gruppe unge til Christiansborg for at dække en demonstration mod regeringens asylstramninger. Hun begynder at få anonyme telefonopkald om forestående terrorangreb i Aarhus, men opringningerne siger ikke noget om, hvor i byen de vil finde sted.

Terrortruslen er på sit højeste, og det tvinger PET, Østjyllands Politi og DUP til at arbejde tættere sammen.

Samtidig kidnappes babyer og forsvinder sporløst. Da en baby findes i en kolonihave ved Riis Skov, må vicepolitiinspektør Anker Dahl sammen med sit team efterforske en yderst makaber drabssag midt i sit eget opgør med fortiden. Det er svært at se en sammenhæng i det hele, men som sagen lidt efter lidt trævles op, viser den sig at have et helt uforståeligt og uhyggeligt motiv.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Rolando Benito: 10 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-01
Längd: 10T 24M
ISBN: 9788711724491

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Farfalla
Utgiven: 2017-03-27
ISBN: 9788799794454
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt