Provlyssna
Uovervindelig sommer - Alice Adams

Uovervindelig sommer

Uovervindelig sommer

3,39 70 5 Författare: Alice Adams Uppläsare: Kathrine Høj Andersen
Ljudbok.
E-bok.
Eva, Benedict og søskendeparret Sylvie og Lucien er uadskillelige venner, men da de bliver færdige på universitetet i 1998, skilles deres veje.

Eva har i årevis været håbløst forelsket i playboyen Lucien. Nu er hun ivrig efter at komme videre og samtidig lægge sin socialistiske opvækst bag sig ved hjælp af en karriere i bankverdenen. Benedict, som længe har været forelsket i Eva, kaster sig over en Ph.d., mens Sylvie og Lucien fører en mere bohemeagtig tilværelse.

Men efterhånden som de alle fire lægger de sorgløse 20’ere bag sig, må de hver især erkende, at ikke alle deres drømme er blevet til virkelighed. Hver især opdager de, at de længes efter både deres ungdom og hinanden. Knuste hjerter og kuldsejlede karrierer fører firkløveret sammen igen på en måde, som ingen af dem nogensinde ville have forventet.

Uovervindelig sommer er en atmosfærefyldt roman om at komme videre i kølvandet på de skuffelser, livet kan byde på, og en stærk påmindelse om, hvor stor betydning kærlighed og venskab har i en verden, der er i stadig forandring.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Lærke Pade

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2017-05-02
Längd: 10T 2min
ISBN: 9788712055860

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2017-05-02
ISBN: 9788712052753
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis