Provlyssna
Borgmester på stoffer - Henrik Qvortrup, Thomas Banke

Borgmester på stoffer

Borgmester på stoffer

3,86 480 5 Författare: Henrik Qvortrup, Thomas Banke Uppläsare: Thomas Banke
Ljudbok.
E-bok.
Stor var jublen hos partiet Venstre, da vidunderdrengen og tidligere landsformand i VU 28 år gammel blev den første borgerlige borgmester i Fredericia siden 1918.

Men hurtigt gik det skævt. For da Banke satte sig i borgmesterstolen, blev det begyndelsen på en nådesløs karrieremæssig og menneskelig deroute. Historier i pressen om misbrug af kommunens MasterCard til private formål var det mindste. Langt værre var det massive narkotikamisbrug, som Thomas Banke bevægede sig ud i. Mens Banke stod i spidsen for en af landets største kommuner, var han misbruger og tog al den medicin, han kunne komme i nærheden af.

I bogen fortæller Thomas Banke hudløst ærligt om et yderst dramatisk forløb, om de bagvedliggende begivenheder og om sit eget syn på sagen. Banke er helt på det rene med, at han ikke er et uskyldigt offer, og han skåner på ingen måde sig selv, når han reflekterer over sit misbrug. Det er en bog om en ufattelig menneskelig nedtur, men også en bog om at rejse sig igen.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-06-20
Längd: 4T 25min
ISBN: 9788771809411

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-05-05
ISBN: 9788771802290
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis