Provlyssna
De lærdes tyranni - Kaare Dybvad Bek

De lærdes tyranni

De lærdes tyranni

4.0 24 5 Författare: Kaare Dybvad Bek Inläsare: Michael Brostrup
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
DE LÆRDES TYRANNI har hersket i Danmark i flere årtier. Universiteterne producerer kandidater i rekordtal, og a-kasserne kæmper for at opfinde nye stillinger til videnstunge medarbejdere. Regningen betales af eksportvirksomheder, der ikke kan besætte ledige stillinger, fordi der mangler faglærte. Og i velfærden, der bureaukratiseres, centraliseres og drænes for reel faglighed.

Den danske drøm om, at åbne døre på universiteterne ville skabe lighed, har spillet fallit og i praksis gjort uddannelsessystemet til en kilde til ulighed.

KAARE DYBVAD BEK tager et opgør med forestillingen om, at morgendagen tilhører akademikerne i den kreative klasse. For ude i virkeligheden er det også industriansatte og bygningshåndværkere, der skaber værdierne, og intet tyder på, at det bliver anderledes. Skal Danmark blive ved med at forberede sig på en kreativ fremtid, som aldrig kommer, spørger forfatteren. Eller skal vi stoppe den akademisering, centralisering og ulighed, som er skabt i vores land gennem de seneste tyve år. Der er behov for et opgør med de lærdes tyranni.

KAARE DYBVAD BEK er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet og forfatter til den dagsordensættende og anmelderroste debatbog ”Udkantsmyten”.
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-11-14
Längd: 5T 28M
ISBN: 9788772001524

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-05-22
ISBN: 9788771808117
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis