Provlyssna
De forsvundne - Caroline Eriksson

De forsvundne

De forsvundne

3.12 170 5 Författare: Caroline Eriksson Inläsare: Ghita Lehrmann
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En solrig sensommeraften sejler Greta, Alex og datteren Smilla fra sommerhuset til øen i den sagnomspundne sø Maran. Greta bliver ved båden, mens far og datter går på opdagelse på øen. De kommer ikke tilbage. Ude af sig selv gennemsøger Greta øen, men hun finder dem aldrig. Heller ikke på fastlandet.

Jo mere Greta graver i omstændighederne omkring Alex’ og Smillas forsvinden, des tydeligere bliver det, at der er noget, som ikke stemmer.

Taler myten om Marans onde kræfter sandt? Hvem er Alex egentlig? Og findes der en forbindelse mellem hans og datterens forsvinding og det, der skete, dengang Gretas far døde for mange år siden? Eftersøgningen og de mange ubesvarede spørgsmål får Greta til at tvivle på, hvad der er sandt, og hvor løgnene ligger.

I DE FORSVUNDNE rykker uhyggen ind og slår rødder, det sted man burde føle sig allermest tryg: i familien. For intet er, som det ser ud til, og ingen er, som man tror.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Louise Ardenfelt Ravnild

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-06-08
Längd: 6T 46M
ISBN: 9788771808032

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-05-19
ISBN: 9788771598964
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt