Provlyssna
Petrea - Mette Finderup

Petrea

Petrea

4,31 26 5 Författare: Mette Finderup Uppläsare: Winni Ellegaard Nielsen
Ljudbok.
E-bok.
Petrea er 12 og bor på Nørrebro sammen med sin fraskilte far, der arbejder som biologilærer. Hun er venner med et rockband og nyder at skille sig ud – hun gider ikke være kedelig og ligesom alle de andre. Men måske bliver det alligevel for meget af det gode, da hendes far beslutter sig for at sige op, sælge alt, hvad han ejer og tage jobbet som altmuligmand i et omrejsende cirkus. Pludselig står Petrea over for valget, om hun vil følge med sin far, eller om hun vil hjem og bo hos sin afskyeligt normale mor i Farum.

Den danske forfatter Mette Finderup (f. 1968) er uddannet i litteraturhistorie ved Aarhus Universitet og har igennem det meste af sit liv arbejdet inden for litteraturens verden. Finderup har blandt andet arbejdet som redaktør for Bonniers Bogklubber og Gyldendals Børnebogklub, og hun fik sin litterære debut i 2005 med de to titler "Amirs amulet" og "Daniel fra B-klassen", der var en del af børnebogsserien "Sisse og Simone". 2005 var samtidig året, hvor Mette Finderup udgav bogen "Historier fra Valhal", der blev nomineret til Orlaprisen. Fem år senere, i 2010, blev Finderup mere end nomineret, da hun med bogen "Emmy – den fedeste sommer… or not" vandt Orlaprisen.

Mette Finderups serie "Petrea" består af seks bind, der følger en ikke helt almindelig pige. Petrea er 12 år, bor midt på Nørrebro sammen med sin far og er venner med et rockband. Lige indtil hendes far beslutter sig for at droppe tjansen som biologilærer og i stedet få job i et omrejsende cirkus. Pludselig får Petrea vendt op og ned på sin tilværelse, da hun vælger at tage med sin far i stedet for at bo hos sin afsindigt normale mor i Farum.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: P3A: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2013-12-05
Längd: 1T 31min
ISBN: 9788711346112

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-01-02
ISBN: 9788711708798
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis