Paholaisen soturit - Erica Spindler

Paholaisen soturit

Paholaisen soturit

3.62 8 5 Författare: Erica Spindler
Finns som e-bok.
Paholaisen soturit

”Liz, olen pulassa. Olen saanut selville jotakin… He vahtivat minua…”

Puhelinvastaajan jätetty pelokas, katkonaisen hengästynyt viesti oli viimeinen, jonka Liz Ames sai siskoltaan Rachelilta. Sitten oli vain hiljaisuus. Poliisi uskoo sisaren kadonneen vapaaehtoisesti, mitä Liz pitää epätodennäköisenä. Liz muuttaa Rachelin kotiin Key Westiin Floridaan ottaakseen selvää sisarensa kohtalosta.

Hän ei ole ollut saarella vuorokauttakaan, kun teini-ikäinen tyttö löydetään raa’asti murhattuna. Minne tahansa Liz kääntyykin tutkimusapua saadakseen hän kohtaa vain tylyä epäuskoa ja vähättelyä. Ainoastaan Rick Wells – entinen poliisi Miamista – suostuu kuuntelemaan ja jopa auttamaan. Askel askeleelta he kamppailevat yhdessä paljastaakseen pahuuden, joka päällepäin idyllisen yhteisön sisimmässä piilee, ja joka askeleella kuolee taas joku. Kukaan ei tunnu pääsevän pahuutta pakoon. Vaikka juoksisi, kuolema on aina kintereillä.
Språk: Finska Kategori: Spänningsromaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: HarperCollins Nordic
Utgiven: 2017-08-01
ISBN: 9789150758757
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt