Provlyssna
Heksenat - Deborah Harkness

Heksenat

Heksenat

4,28 329 5 Författare: Deborah Harkness Inläsare: Louise Herbert
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det begynder med fravær og begær.
Det begynder med blod og frygt.
Det begynder med en opdagelse af hekse.

Historikeren Diana Bishop, der er af hekseslægt, forsker i alkymistiske skrifter og falder over et fortryllet manuskript i Bodleian Library i Oxford. Diana har ikke brugt magi, siden hendes forældre blev dræbt på grund af deres evner, men da hun mærker manuskriptets kræfter, aner hun farer og sender det tilbage i arkivet uden at afkode dets indhold og hemmeligheder.

Hvad hun ikke ved er, at den gamle alkymistiske tekst Ashmole 782 har været forsvundet i århundreder og tiltrækker sig opmærksomhed fra andre væsner. Deriblandt vampyren Matthew Clairmont, som forsker i genetik. Meget imod sin vilje bliver Diana tiltrukket af Matthew, men et forhold mellem en heks og en vampyr er ikke problemfrit – især ikke da deres forhold strider mod en gammel pagt, som skal sikre ro og afstand mellem arterne og undgå at tiltrække sig opmærksomhed fra menneskerene.

I takt med at Dianas magiske evner vokser, står det klart, at nogen vil hende til livs, og sammen med Matthew forsøger hun at finde ud af, hvad manuskriptet indeholder af hemmeligheder om arternes fortid og mere interessant; deres fremtid. Og det skal vise sig at blive noget af en rejse – både i tid og sted.

vampyrer, overtro, hekse, magi, trolddom, spændende bøger
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Heksenat-triologien: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2013-06-28
Längd: 26T 36min
ISBN: 9788771307511

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2011-04-26
ISBN: 9788711402146
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis