Provlyssna
Bossman - Vi Keeland

Bossman

Bossman

4,25 1473 5 Författare: Vi Keeland Uppläsare: Kristine Brendstrup
Ljudbok.
E-bok.
"Hot, vanedannende og romantisk." – Goodreads

Da Reese møder Chase Parker første gang, er hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende og er langt mere interessant end ham, der sidder inde i restauranten og er ved at kede hende ihjel. Chase er forbandet flabet … men han er også virkelig charmerende.

Efter deres korte møde i restauranten kan Reese ikke glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være hendes nye chef?

Bossman er en skøn, sexet kærlighedshistorie fuld af flirt, følelser og gnistrende kemi. Bogen har solgt over en million eksemplarer på verdensplan og er oversat til 13 sprog.

#1 på New York Times' bestsellerliste

"En lille perle ... fuld af sødme, sex, følelser og god flirt." – Steamy Reads Blog

"Mine kinder gør helt ondt, fordi jeg har smilet så meget ... Bossman fik min Kindle til at overophede og mit hjerte til at smelte." – Kindle Crack Book Reviews
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-06-30
Längd: 8T 17min
ISBN: 9788711802502

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-06-30
ISBN: 9788711807439
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis