Provlyssna
Nordens hersker - Anders Lundt Hansen

Nordens hersker

Nordens hersker

2,93 15 5 Författare: Anders Lundt Hansen Uppläsare: Iben Haaest
Ljudbok.
E-bok.
"Olav var sejlet til vendernes land for at finde allierede til den truende kamp mod kong Svend. Men på tilbagevejen til Norge var han nødt til at sejle igennem danernes farvand. Det benyttede kong Svend sig af, og han samlede sin flåde. Som hjælp fik han den svenske konge til også at sende skibe til slaget. Til de to kongers flåde kom også Erik fra de norske fjorde. Han var den mægtige jarl af Lade, og han var træt af at have Olav som konge over sig."

Norden har haft mange forskellige herskere, og ofte har de tilkæmpet sig magten på blodig og spektakulær vis. Men er alle de vilde legender, vi hører i dag om nordens herskere virkelig rigtige? Anders Lundt Hansen forsøger at finde sandheden om de nordiske konger i de mange spændende myter, og det viser sig, at virkeligheden ofte overgår fantasien.

"Nordens herskere" er en selvstændig fortsættelse af "Jellingemysteriet". Begge bøger er skrevet til de 9-14-årige og er højst velegnede til undervisningsbrug i historietimerne i folkeskolen.

Anders Lundt Hansen (f. 1973) er uddannet historiker fra Københavns Universitet. Han skriver blandt andet for Weekendavisen i børnesektionen "Faktisk".
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-06-20
Längd: 2T 39min
ISBN: 9788711807958

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Valeta
Utgiven: 2017-06-01
ISBN: 9788771570816
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis