Provlyssna
Familien tides hemmeligheder - Hannah Richell

Familien tides hemmeligheder

Familien tides hemmeligheder

3,94 172 5 Författare: Hannah Richell Inläsare: Jette Mechlenburg
Ljudbok.
Enhver familie har sine hemmeligheder. Nogle er bare små hvide løgne; andre er mere seriøse, som utroskab og bedrag. Og nogle hemmeligheder er så frygtelige, at de bør gemmes langt, langt væk, for hvis de nogensinde blev afsløret, ville de med sikkerhed splitte en familie ad.

Familien Tide er en familie med mange hemmeligheder. Dora, familiens yngste, bor i en lejlighed i et faldefærdigt varehus sammen med sin kunstnerkæreste Dan. Hele sit liv har hun skøjtet på overfladen, men da hun bliver gravid vendes hendes verden op og ned, og hun vender hjem til Clifftops, familiens gamle hus ved Dorset kyst, for at konfrontere sin fortid.

Clifftops har ikke ændret sig og Dora kan stadig mærke ekkoet fra den frygtelige sommerdag da hendes liv ændrede sig for altid. Da hun begynder at lede efter spor fra den skæbnesvangre dag, går det op for hende, at vejen til forløsning går gennem hendes plagede søster, Cassie. Hvis Dora kan afsløre de hemmeligheder, som Cassie svor hun ville tage med sig i graven, har hun måske en chance for at blive fri. Men kan disse længe gemte hemmeligheder virkelig tilgives?

Familien Tides hemmeligheder er en tryllebindende dramatisk familiesaga af debutforfatteren Hannah Richell.

“Sproget er så levende, at man fordyber sig fuldstændig i familien Tides verden - denne her bog når langt!” - Good Housekeeping

”… afsløringerne omkring hvad der skete og den byrde af skyld som familien Tide bærer rundt på, fremkaldes kraftfuldt i et klassisk melodrama med utroligt realistiske personer. Du er hooked fra første side.” – Readers Digest

søskende, familien, tragedier, slægtsromaner, skyld, hemmeligheder, England
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Ulla Oxvig

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2013-12-11
Längd: 14T 30min
ISBN: 9788771308624
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis