Provlyssna
I voldens skød - Forfatterinterview med Sebastian Bune - Sebastian Bune

I voldens skød - Forfatterinterview med Sebastian Bune

I voldens skød - Forfatterinterview med Sebastian Bune

3,4 5 5 Författare: Sebastian Bune Uppläsare: Sebastian Bune, Gyrith Ravn
Ljudbok.
Interview med Sebastian Bune, forfatter til Min familie.

Jonathan vokser op i 90’ernes Danmark sammen med sin mor, den afroamerikanske stedfar Leon og halvbroren James. Den udadtil charmerende, men indadtil ekstremt lunefulde Leon ernærer sig som skopudser. Han er skiftevis ekstatisk og voldelig, og familiens trivsel følger hans op- og nedture. Jonathans mor er mere optaget af New Age-religion end af realiteterne, og Jonathan kæmper en kamp for at holde sammen på det hele. Den usædvanlige familie mødes af omverdenen med fordomme og berøringsangst.

Vi følger Jonathan og hans familie gennem flytninger, skadestuebesøg, krisecentre og retssager. Samtidig fortælles der også om de gode øjeblikke, oaserne af tryghed; om at sidde bag på morens cykel under en rolig stjernehimmel, film og pizza, musik og basketball og ikke mindst om Jonathans kærlighed til lillebroren James.

Sebastian Bunes debutroman giver et følsomt indblik i hverdagen hos en udsat familie og skildrer, hvordan en dreng mod alle odds udvikler sig til at blive et selvstændigt menneske, der tager ansvar for sit eget liv.
Språk: Danska Kategori: Biografier Serie: Forfatterinterviews: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-09-01
Längd: 25min
ISBN: 9788711860809
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis