Provlyssna
Livet efter kræft - Forfatterinterview med Geo - Christian Geo Heltboe

Livet efter kræft - Forfatterinterview med Geo

Livet efter kræft - Forfatterinterview med Geo

4,12 41 5 Författare: Christian Geo Heltboe Uppläsare: Søren Anker Madsen, Christian Geo Heltboe
Ljudbok.
Interview med Geo, forfatter til HVA’ SÅ NU?

I 2012 blev Geo erklæret rask. Det var anden gang, han fik at vide, kræften var væk. Først var det testiklerne. Dernæst lungerne. Han går stadig til kontrol, og i denne bog fortæller han om, hvordan det har ændret ham at gennemgå et sygdomsforløb og kæmpe mod en potentielt dødelige sygdom.

Han er gået fra at være semi-træmand til semi-kvinde. Fra at ville gøre alt for sin datter til at tænke: men vil min kone og jeg gøre alt for hinanden. Og fra at være sådan set meget tilfreds med livet til at insistere på at være ovenud lykkelig.

HVA’ SÅ NU? er en bog, som ikke kun henvender sig til folk, der gennemgår kræftbehandling, men alle, som har været igennem et sygdomsforløb, en større krise, eller er pårørende.

OM GEO
Geo er uddannet journalist, men de fleste kender ham som skuespiller og stand-up komiker. Han er en populær foredragsholder, især i sundhedsvæsenet og har mange fans og følgere på de sociale medier.
Språk: Danska Kategori: Biografier Serie: Forfatterinterviews: 6 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-09-01
Längd: 23min
ISBN: 9788711865132
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis