Provlyssna
Fuglenes gråd - Chigozie Obioma

Fuglenes gråd

Fuglenes gråd

4,6 5 5 Författare: Chigozie Obioma Uppläsare: Karsten Lagermann
Ljudbok.
E-bok.
“Vidunderligt skrevet, med et magisk realisme og et stort skud virkelighed ... Det her er efterårets store roman.”
Washington Post

I Umuahia i Nigeria ser den unge fjerkræavler Chinonso en kvinde på randen til at springe i døden fra en bro over floden. Han kaster to højt skattede høns ned i det oprørte vand under dem og får kvinden til at stoppe op.
Denne aftens voldsomhed binder de to sammen, og kvinden, Ndali, og Chinonso forelsker sig. Men Ndali er fra en velhavende familie, og da hendes forældre modsætter sig forholdet, sælger Chinonso det meste, han ejer, for at
tage til Cypern og uddanne sig ved universitetet. Da han først er ankommet, opdager han, at tingene ikke er, som han troede. Rasende og fortvivlet kæmper han mod en uafvendelig række af hændelser i forsøget på at vende tilbage til sin drøm, til Ndali og sit hjem.

‘Fuglenes gråd’ er en moderne tragedie inspireret af igboernes litterære tradition, fortalt af Chinonsos skytsånd – en menneskekender, som med gru og indlevelse er vidne til Chinonsos skæbne.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Hans-Jørgen Birkmose

Mer info om ljudboken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2019-12-06
Längd: 15T 45min
ISBN: 9788772045368

Mer info om e-boken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2019-10-31
ISBN: 9788772044958
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis