Provlyssna
Heksens arving - Sascha Christensen

Heksens arving

Heksens arving

4,48 25 5 Författare: Sascha Christensen Uppläsare: Kim Westi
Ljudbok.
E-bok.
Før Magnes mormor døde, lagde hun alt til rette, så 16-årige Magne kunne overtage og videreføre hendes hemmelige arbejde som heks og kustode i Tangea, et reservat for truede magiske folkefærd. Der var bare lige én ting, hun undlod: at fortælle Magne noget som helst om sit arbejde eller sine planer.

Så da to ældre damer dukker op for at hente Magne natten efter mormorens begravelse, tror han først, at de er tossede. Men inden længe befinder han sig i Tangea og må indse, at hans mormor har efterladt ham en svær opgave: at holde styr på Morkelfolket - en impulsiv, livsglad og uregerlig flok barbarer med hang til unoder. Og Magne har et stort problem: Han har ikke arvet nogen af sin mormors magiske evner...

Sascha Christensen (f. 1986) er forfatter til Humaran-trilogien, hvis første bind - Den ydmyge amulet - modtog Orlaprisen 2010 for årets bedste fantasyroman.

fantasy, overnaturlige væsener, hekse, magi
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-01-27
Längd: 8T 50min
ISBN: 9788771621440

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2013-04-11
ISBN: 9788771282566
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis