Kald mig Rosa Parks - Åsa Lantz

Kald mig Rosa Parks

Författare: Åsa Lantz
Inläsare: Anja Owe
Format: Finns som ljudbok
Prova Storytel

Kald mig Rosa Parks

Författare: Åsa Lantz
Inläsare: Anja Owe
Format: Finns som ljudbok
21T 52min
Danska
3
30-årige Yi Young har ventet længe på at fortælle sandheden. Og sandheden vil hun servere usminket i bedste sendetid til hele den svenske befolkning. I sin dokumentarserie på Sveriges Television vil hun afsløre alt det, der er overgået hende, efter hun som 15-årig blev sendt fra sin fattige familie i Kina til Sverige med løfte om en god uddannelse. Yi vil fortælle sandheden om, hvorfor hun brutalt har fået sit køn skamferet. Og hvad et verdensberømt modehus samt den svenske regering har med hendes skæbne at gøre. Ingen skal skånes.

Samme aften som det første afsnit i Yi Youngs dokumentarserie skal sendes på tv, får hun en bestialsk advarsel og tvinges til at gå under jorden. Viggo Sjöström, dramatiker og instruktør på Göteborg Stadsteater, bliver modvilligt hendes allierede. Den karismatiske Viggo må forlade sin beskyttede middelklassetilværelse og begive sig ud i den rystende virkelighed.

Kald mig Rosa Parks er første del af Åsa Lantz’ Genesis-trilogi. Romanen handler om et menneskes ønske om hævn efter et liv med overgreb. Det er en gribende, spændende og foruroligende historie om menneskesmugling, moderne slavearbejde, om internationale selskabers kynisme og myndighedernes fejhed.

Copyright © Åsa Lantz 2010
Published by agreement with Grand Agency
Oversat af Christina Bojlén fra Vart tog den söta lilla flickan vägen

spændende bøger, menneskesmugling, kvindeundertrykkelse, magtmisbrug, Sverige
Mer info om ljudboken:
Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-01-29
ISBN: 9788771621914
21T 52min
Danska
3

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis