Provlyssna
De faldne engles by - Cassandra Clare

De faldne engles by

De faldne engles by

4,37 141 5 Författare: Cassandra Clare Inläsare: Rebekka Owe
Finns som ljudbok.
Krigen er forbi, og Clary er tilbage i New York. Hun er i lære som Skyggejæger og kan endelig kalde Jace sin kæreste. Men alting har sin pris.

Nogen går rundt og myrder Skyggejægere og skaber spændinger mellem de underjordiske og Skyggejægerne. Clarys bedste ven Simon kan ikke hjælpe hende. Overalt er der nogen, der vil have ham over på deres side - for at få fat i kraften fra den forbandelse, som er ved at ødelægge hans liv. Og de er villige til at gøre hvad som helst. Og som om det ikke var nok, går han ud med to smukke, farlige piger, som ikke kender til hinandens eksistens.

Da Jace begynder at trække sig væk fra Clary, sætter hun uafvidende en forfærdelig kæde af begivenheder i gang, som kan medføre, at hun mister alt, hvad hun elsker. Inklusive Jace.

Der er mere på spil end nogen sinde før i De faldne engles by.

“Jeg er vild med at være i Dødens instrumenters univers. Fantastisk!” - Stephenie Meyer, forfatter til Twilight

Copyright © 2011 by Cassandra Clare
Published in agreement with Barry Goldblatt Literary, New York, represented by Ia Atterholm Agency, Sweden.
Oversat af Mette Skot Perschke fra City of Fallen Angels, Mortal Instruments 4. Omslagsillustration: © Cliff Nielsen. Omslagslayout: Lars Rosenquist Bech-Jessen

gys, fantasy, kærlighed, hævn, det paranormale, magi, det overnaturlige, vampyrer, dæmoner, dæmonologi, unge, fantasy, New York, USA
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Dødens instrumenter: 4 Översättare: Mette Skot Perschke

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2014-01-29
Längd: 14T 12min
ISBN: 9788771622133
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis