Provlyssna
Utopia for realister - Rutger Bregman

Utopia for realister

Utopia for realister

4.36 55 5 Författare: Rutger Bregman Inläsare: Janek Lesniak
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
"Jeg tror, vi kommer til at indføre borgerløn. I fremtiden bliver det nødvendigt.”
Elon Musk

Alle milepæle i vores historie – fra afskaffelsen af slaveriet til de­mokratiets indførelse – blev på et tidspunkt betragtet som utopiske fantasier. I dag synes den utopiske tanke at have tabt terræn, men sådan behøver det ikke at være, mener Rutger Bregman.

Vi lever i en tid med voldsomme omvæltninger og stor usikkerhed; teknologiske fremskridt har gjort os rigere end nogensinde, men ud­viklingen er efterhånden så langt fremme, at store dele af arbejds­markedet kan erstattes af automatiseret arbejdskraft. Samtidig sætter migrationsstrømme væk fra krig og fattigdom vores grænser under pres. Ingen partier hverken til højre eller venstre synes at have svar. Vi har brug for nye ideer.
Rutger Bregman er en ny generations talsmand og en outsider i politik. Bregmans vision er hverken rød eller blå, men realistisk! Bregmans svar på tidens udfordringer er gratis penge til alle, en femten timers arbejdsuge og en verden uden grænser.
Språk: Danska Kategori: Ekonomi & Business Översättare: Poul Henrik Westh

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-10-02
Längd: 6T 54M
ISBN: 9788772001685

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-10-05
ISBN: 9788772001180
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis