Provlyssna
Bjørneby - Fredrik Backman

Bjørneby

Bjørneby

4.38 438 5 Författare: Fredrik Backman Inläsare: Torben Sekov
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I en snedækket skov i det høje nord ligger en lille by. Bjørneby, hvis indbyggere rejser væk med samme hastighed, som arbejdspladserne forsvinder. Men de beboere, der bliver tilbage, husker stadig fortidens glans og drømmer om storhed igen. Om succes i en sportsgren. Ishockey.
Juniorholdet har kvalificeret sig til semifinalen, og forventningerne er tårnhøje. Fælleskabet står stærkt, og alles blikke er rettet mod de unge spillere og sportschefen Peter. Bestyrelsen og sponsorerne, forældre og trænere, bredryggede fans i sorte jakker og piger med ubrydelige venskaber. De syttenårige drenge spiller ishockey med en hel by på skuldrene for at få Bjørneby på kortet igen. Men da der sker noget meget alvorligt, bliver byens sammenhold og drøm sat på prøve. Hvor langt vil man gå i succesens navn? Og hvad er man villig til at gøre for at beskytte sine børn?

Bjørneby er den første roman ud af to om en lille by med store drømme.
Språk: Danska Kategori: Romaner Serie: Bjørneby: 1 Översättare: Louise Ardenfelt Ravnild

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-10-06
Längd: 14T 15M
ISBN: 9788772001111

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-10-06
ISBN: 9788772001197
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt