Provlyssna
Fejltrin - Maria Adolfsson

Fejltrin

Fejltrin

4,03 1780 5 Författare: Maria Adolfsson Inläsare: Tammi Øst
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det er dagen derpå efter den årlige østersfestival i Doggerland. En ung kvinde findes brutalt myrdet, og nyheden rammer det lille øsamfund hårdt. Kriminalassistent Karen Eiken Hornby sættes i spidsen for efterforskningen, men sagen kompliceres af, at offeret har en nær forbindelse til hendes chef.

Karen følger sporene i sagen og finder hurtigt ud af, at hun er nødt til at grave i øens historie for at få svar på sine spørgsmål. Gamle hemmeligheder dukker op til overfladen, og fortidens bedrag viser sig at trække tråde helt frem til nutiden. Og snart tvinges Karen til at navigere mellem sine egne og andres fejltrin.

Fejltrin er første bind i Maria Adolfssons krimiserie om kriminalassistent Karen Eiken Hornby og den fiktive, stormomsuste øgruppe Doggerland i Nordsøen mellem Danmark og Storbritannien.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Doggerland: 1 Översättare: Line Zahll, Marie Y. Karlsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-02-20
Längd: 12T 36min
ISBN: 9788770369176

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-02-20
ISBN: 9788770368889
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis