14 Recensioner
2.57
Serie
Del 12 av 24
Språk
Finska
Kategori
Erotiskt
Längd
33min

12. joulukuuta: Lucia-tervehdys – eroottinen joulukalenteri

Författare: Elise Storm Uppläsare: Marja-Liisa Kumpulainen Ljudbok och E-bok

Oli Lucian päivän ilta, ja Bella oli juuri saapunut junalla Enköpingin asemalle, kun hänen eteensä pysähtyi auto. Kuljettajan paikalla istui Lotta, jonka vieressä oli Daniel, ja takapenkillä istui Olle. Bella hyppäsi Ollen viereen, ja he ampaisivat liikkeelle kohti taloa liittyäkseen toisten seuraan.

He alkoivat lähennellä kolmeakymmentä, mutta kun he olivat yhdessä, oli kuin yhtään aikaa ei olisi kulunut siitä, kun he opiskelivat teatteria kaksikymppisinä. Tällä kertaa he olivat kokoontuneet viemään juhlatervehdyksiä kaupungin palvelutaloihin. He majoittuivat samaan taloon, eikä kestänyt kauan, kun tuttu tunnelma alkoi virittyä.

Elise Storm on salanimi kirjailijalle, joka novellien kirjoittamisen lisäksi lähtee eroottisiin seikkailuihin etsiessään rakkautta rajojen ulkopuolelta. Aineksinaan BDSM, flirtti ja kaikenlainen kinky seksi hän täyttää novellinsa nautinnolla. Aina pilke silmäkulmassa ja avoimin mielin elämän tarjoamia kiehtovia kohtaamisia kohtaan.
Novelleillaan "Kuusenoksa" ja "Lucia-tervehdys" hän haluaa osoittaa, kuinka mielikuvituksen ja varsin tuhman joulukalenterin avulla kylmästä joulukuusta voi tulla todella kuuma kuukausi.

© 2021 Lust (Ljudbok) ISBN: 9788728119259 © 2021 Lust (E-bok) ISBN: 9788726708738 Översättare: Jaana Palanterä