Provlyssna
Gården - Hans Mølbjerg

Gården

Gården

3.0 6 5 Författare: Hans Mølbjerg Inläsare: Erik Kühnau
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
"Slagene trængte dumpt gennem murene. Børnene vendte sig i deres senge og sov videre, men Niels vågnede i uhygge.
Det grå lys lå over soveværelset som et lagen, der gjorde alting ubestemmeligt. Niels stirrede ud i det, til det samlede sig til et hvidt væsen, der spøgelseslet og ubønhørligt nærmede sig servanten for at stjæle fars tegnebog. Niels trak dynen op over hovedet."

Hans Mølbjergs selvbiografiske roman "Gården" fortæller om hverdagslivet på en lille gård i Vendsyssel i første halvdel af det tyvende århundrede.

Den danske forfatter, digter og litteraturkritiker Hans Mølbjerg (1915-2004) voksede op på en gård i Vendsyssel. Opvæksten spiller en stor rolle i Hans Mølbjergs poesi og romaner. Universitetsstudierne i Paris og Danmark blev starten på en lang, spændende karriere som litteratur- og kunstkritiker. Hans Mølbjerg har blandt andet beskæftiget sig med Denis Diderot, Jean Jacques Rousseau, dansk lyrik og europæisk kultur- og idehistorie.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-11-03
Längd: 7T 14M
ISBN: 9788711859445

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-07-26
ISBN: 9788711737477
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt