Provlyssna
Fordærvede kvinder - Rolf Gjedsted

Fordærvede kvinder

Fordærvede kvinder

4,25 4 5 Författare: Rolf Gjedsted Uppläsare: Susanne Stage
Ljudbok.
E-bok.
I 1650 under Frederik III's København lever mange personligheder, som drives af deres lyster og laster. I bogen møder læseren blandt andet Leonora Christine, Dronning Sophie Amalie og skøgen Dina Vinhofvers, som er nogle af de farverige personer, der udgør de fordærvede kvinder.

"Fordærvede kvinder" er 1. bind i serien "Fordærvede kvinder".

Rolf Gjedsted (f. 1947) er en dansk forfatter, der fik sin debut som 21-årig med udgivelsen "Englefronten". Han har igennem sit produktive forfattervirke udgivet bøger i mange forskellige genrer og prøvet kræfter med alt fra en historisk trilogi over psykologiske romaner til digtsamlingen "Skrigende mand" (2000). Rolf Gjedsted var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for digtsamlingen "Gå om bag spejlet".

"Fordærvede kvinder" er på samme tid navnet på serien, men også på første bind i serien om folk og fæ i 1650'ernes København, hvor en række personer fra forskellige samfundslag følges til hverdag og fest, i høj grad drevet af deres laster. Serien består foruden "Fordærvede kvinder" af "Fandens karle" og "Fastende hjerter".
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-11-03
Längd: 5T 29min
ISBN: 9788711859858

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-27
ISBN: 9788711595596
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis