Jackies store chance - Judith Mary Berrisford

Jackies store chance

Jackies store chance

0.0 0 5 Författare: Judith Mary Berrisford
Finns som e-bok.
Jackie og hendes pony Misty har før prøvet at være med til et par mindre springkonkurrencer, men nu skal de for første gang til et rigtig stort stævne, hvor de oven i købet skal være med til at redde æren for en ny rideskole. Misty er et stort springtalent, og hun elsker at springe, men der er trods alt grænser for, hvor høje spring man kan klare, når man bare er en Welsh Mountain-pony …

"Jackies store chance" er nummer seks i serien om Jackie.

Judith M. Berrisford er pseudonym for den engelske forfatter Judith Mary Lewis (født 1912). I løbet af sit lange forfatterskab skrev hun en perlerække af børnebøger, blandt andet serien om 14-årige Jackie og hendes hest, som fik stor succes og blev oversat til flere forskellige sprog.

14-årige Jackie er helt vild med heste og ponyer – hun har endda selv en pony ved navn Misty. På rideskolen kommer Jackie og hendes kusine Babs ud for lidt af hvert – tyverier, forsvundne personer og uforklarlige ulykker er blot nogle af de ting, de to piger indimellem står over for. Men hvad kan man da ikke klare, når man sidder trygt på ryggen af Misty?

Der er 16 bøger i den hyggelige og spændende serie om Jackie, som startede i 1958 og sluttede i 1984.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Vivi Berendt

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-13
ISBN: 9788711645062
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt