Vild med heste - Bonnie Bryant Hiller

Vild med heste

Vild med heste

4,43 7 5 Författare: Bonnie Bryant Hiller
E-bok.
Carole og Stevie, 12 år og elever på Pine Hollow ridecentret, er bedste veninder og vilde med heste, da Lisa, 13 år, kommer med sin mor til rideskolen.

Lisa er klædt i nyt og smart ridetøj, og da hun tilsyneladende bliver gode venner med Veronica – datter af byens rigeste mand og frygtelig snobbet – er Carole og Stevie ikke sikre på, at hun vil falde til på rideskolen.

Men da Lisa viser hurtigt et naturligt ridetalent, og de tre piger finder sammen i deres fælles interesse for ridning og kærlighed til heste.

Carole, Stevie og Lisa planlægger sammen den længe ventede weekend-tur i bjergene med rideskolen. Der er dog et problem: Stevies forældre vil ikke betale for turen medmindre hendes karakterer i skolen bliver bedre. Hvis ikke hun selv betaler for turen, må hun se i øjnene at skulle blive hjemme.

Stevie beslutter derfor at starte sin egen forretning for at tjene penge. Da det ser ud til at mislykkes, for hun uventet hjælp ...

Bonnie Bryant Hiller er en amerikansk forfatter, der har udgivet et væld af populære børne- og ungdomsbøger. Hun er særligt kendt og elsket for serien "Sadelklubben" om tre unge piger, der alle elsker heste.

De tre veninder Stevie Carole og Lisa er helt vilde med heste. De har dannet en klub ved navn Sadelklubben, og sammen kommer de ud for en masse spændende og til tider farlige ting – alt sammen på hesteryg.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Marianne Mølsted

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-12-14
ISBN: 9788711756683
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis