Sørøverne kommer-! - Robert Fisker

Sørøverne kommer-!

Sørøverne kommer-!

0 0 5 Författare: Robert Fisker
E-bok.
"Sørøverne kommer" er en læs-let-bog om tvillingerne Jon og Maria på 13 år. En dag da de er på udflugt, opdager de et fremmed skib på havet. Men det er ikke et hvilket som helst skib...!

""Hjælp mig lige op, så jeg kan se, Jon!" Jon lagde sig på knæ ved siden af Jakob og støttede ham, mens han langsomt løftede sig op, idet han støttede sin ryg mod klippen.

Han stod et øjeblik og lænede sig tungt mod Jon, mens han stirrede stift ud mod skibet. Så log han sig med et dybt suk glide ned i græsset igen og rystede på hovedet.

"...Kan I ikke se, at han prøver at liste sig så tæt ind under øen, som han kan. Han vil ikke, at vi skal se ham her inde fra. Jeg har set andre skibe sejle på den måde, og de bragte altid død og ulykke for bygden. I må vende tilbage til bygden og advare dem, imens der endnu er tid!"

"Er - er de sørøvere?" Maria kunne ikke få øjnene fra skibet. Hun stod med begge hænder knyttet og blikket stift rettet ud mod havet."

Robert Fisker (1913-1991) var en dansk forfatter, der hovedsageligt skrev bøger til børn og unge. Robert Fisker debuterede i 1935 og udgav i løbet af sin karriere i omegnen af 150 bøger.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-07-07
ISBN: 9788711703229
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis