Trekløveret og den mystiske slangetæmmer - Else Fischer

Trekløveret og den mystiske slangetæmmer

Trekløveret og den mystiske slangetæmmer

0 0 5 Författare: Else Fischer
E-bok.
Det kommer som kaldet, da Michael og tvillingerne Alex og Louise får muligheden for at komme til Marokko og derefter på en lang rejse med et kæmpestort skib. Alternativet havde nemlig været en meget lang og meget kedelig sommerferie, så trekløveret er mere end klar til at komme ud på den spændende rejse. Men noget er ikke helt som det skal være. Ombord på skibet er der en mystisk slange, der vogter noget – måske er det noget ulovligt? Trekløveret beslutter sig for med det samme at komme til bunds i sagen.

Else Fischer (1923-1976) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine krimier og i sin tid blev kaldt Danmarks Agatha Christie. Fischer fik sin romandebut med værket "Telefonen er afbrudt" i 1957, og efterfølgende skrev hun 14 kriminalromaner. Hun er kendt for at have gjort kriminalromanen bredt accepteret som både lødig og intelligent underholdning.

"Trekløveret" er en serie om et tvillingepar og deres fætter, der altid kommer ud for mystiske hændelser. Den ene dag er det spøgelser, den næste er det mystik i ruiner og ugen efter er det måske et diamantkup. Der sker altid ting og sager, og de tre venners mod og sammenhold bliver hele tiden sat på prøve for at opklare de mystiske og spændende begivenheder.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-27
ISBN: 9788711779507
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis