Rundt om friherren: Bondeplager på Herningsholm - Niels Jensen

Rundt om friherren: Bondeplager på Herningsholm

Rundt om friherren: Bondeplager på Herningsholm

0 0 5 Författare: Niels Jensen
E-bok.
"Hr. Siegfrid var blevet endnu mere rasende. ‘Bind ham så!‘ råbte han, da de to drenge kom tilbage, ‘og sørg for at binde ham godt.‘ Jonas holdt fast i Knud, mens Per bandt rebet hårdt og fast om hans håndled og arme. ‘Sådan, ja,‘ sagde hr. Siegfrid, trak skjorten af Knud og hjalp til, så fangen blev bundet til bjælken med armene udstrakt til begge sider, så han stod med ryggen mod dem."

Herremændene i middelalderen gjorde nogenlunde, som det passede dem med deres stakkels bønder, men herremanden Siegfrid fra Herningsholm var den eneste, vi kender til, der ligefrem blev slæbt for retten for sine grusomheder mod bønderne på hans ejendom. Var han virkelig værre end de andre herremænd? Slem var han i hvert fald!

Niels Jensen (f. 1927) er en dansk forfatter, der har skrevet et væld af børne- og ungdomsbøger om Danmarks historie, bibelhistorie og nordisk mytologi. Han debuterede i 1971 med "Da landet lå øde", og sidenhen er det blevet til 37 bøger.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-03-30
ISBN: 9788711589069
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis