Jackie på pony-øen - Judith Mary Berrisford

Jackie på pony-øen

Jackie på pony-øen

0.0 0 5 Författare: Judith Mary Berrisford
Finns som e-bok.
Kan man forestille sig noget bedre end at tilbringe sommerferien på en ø, der hedder Pony-øen, når man er et par pony- og ridetossede piger? Det kan Jackie og hendes kusine Babs i hvert fald ikke, og derfor pukler de glad og gerne dagen lang med at hjælpe tre søskende med udlejning af ponyer på stranden. Desværre bliver de ustandseligt generet i deres arbejde, dels af en bande læderjakker, dels af en meget ubehagelig og temmelig mystisk dame og hendes pengebegærlige søn, og da Jackie og Babs som sædvanligt er eksperter i at komme galt af sted, er de til sidst på nippet til at blive bortvist fra Pony-øen for bestandigt!

"Jackie på pony-øen" er nummer 11 i serien om Jackie.

Judith M. Berrisford er pseudonym for den engelske forfatter Judith Mary Lewis (født 1912). I løbet af sit lange forfatterskab skrev hun en perlerække af børnebøger, blandt andet serien om 14-årige Jackie og hendes hest, som fik stor succes og blev oversat til flere forskellige sprog.

14-årige Jackie er helt vild med heste og ponyer – hun har endda selv en pony ved navn Misty. På rideskolen kommer Jackie og hendes kusine Babs ud for lidt af hvert – tyverier, forsvundne personer og uforklarlige ulykker er blot nogle af de ting, de to piger indimellem står over for. Men hvad kan man da ikke klare, når man sidder trygt på ryggen af Misty?

Der er 16 bøger i den hyggelige og spændende serie om Jackie, som startede i 1958 og sluttede i 1984.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare: Vivi Berendt

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-04-13
ISBN: 9788711650165
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt