Nelly og hendes bedstefar - Charles Dickens

Nelly og hendes bedstefar

Nelly og hendes bedstefar

0 0 5 Författare: Charles Dickens
E-bok.
Forældreløse Nelly lever med sin bedstefar, der ejer en antikvitetsforretning i London. I et forsøg på at skabe en større formue, som Nelly kan arve, får han spillet sig selv i en dyb gæld hos lånehajen Daniel Quilp. Hurtigt ser Quilp sit snit til at få dem smidt ud af antikvitetsforretningen som tilbagebetaling, og de to ender på gaden og forlader London for at leve som tiggere.
I London bliver en godhjertet mand overtalt til at finde og gifte sig med Nelly, så han kan få del i hendes formue, der aldrig har fandtes. Quilp, der godt ved dette, hjælper alligevel til bare for at se det gå galt - men hvor galt?

slx

Charles Dickens (1812-70) er et af de helt store navne i engelsk litteratur. Hans bøger læses stadig flittigt og lever videre på både teatret og filmlærredet. I hans bøger fokuserer han ofte på klasseskel og den lille mands kår, til tider tilsat en god portion humor. Foruden romaner har han forfattet mange kortere prosatekster samt skuespil, rejsebøger og børnebøger.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare: Ludvig Moltke

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2017-09-26
ISBN: 9788711506059
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis