Den fattige mands bil - Hans Scherfig

Den fattige mands bil

Den fattige mands bil

1 2 5 Författare: Hans Scherfig
Finns som e-bok.
Mon nogen dansk skribent formår at formulere sine tanker mere underfundigt og vittigt end Hans Scherfig?

I "Den fattige mands bil" har han samlet en snes skarptandede betragtninger, skrevet gennem en årrække som aktuelle indslag i dagens debat.

Den danske forfatter og billedkunstner Hans Scherfig (1905-1979) er kendt og elsket for sine litografier med dyr i junglen og for essays og romaner som "Frydenlund", "Det forsømte forår" og "Idealister". Hans Scherfig var aktivt medlem af Det Danske Kommunistparti fra 1932, hvor han også sad i ledelsen.

"Læseren ligefrem syder af begejstring undervejs… som digter og satiriker er han alle overlegen… Ikke siden Gustav Wieds "Knagsted" har man set mage… Læs Scherfig! Man vil frydes og forarges. Og hvad er bedre?" – Politiken

"Hans Scherfig slår ikke sine medmennesker i hovedet med en forhammer. Han spidder dem på kårde med et satanisk smil. Det bliver effekten ikke mindre af… Han hvæsser kården, smiler venligt, og så lyner det – vittigt, enkelt og bistert." – Aarhus Stiftstidende
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-10-10
ISBN: 9788711820438
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis