Plantage-prinsessen - Johanne Korch

Plantage-prinsessen

Plantage-prinsessen

3.0 1 5 Författare: Johanne Korch
Finns som e-bok.
Doktor Brinks datter, den unge, viltre Ruth, er vandt til at livet spiller efter hendes melodi. En smule forkælet af sine kærlige forældre og anføreren i sit venskab med direktør Gregersens datter Lisbeth, står hun på tærsklen til voksenlivet. Men da hendes kusine, den svagelige Lillian, flytter ind hos familien Brink bliver der vendt op og ned på hele hendes tilværelse. Lillian, der er vokset op på en plantage i Indien, betager straks alle med hendes yndige ydre og milde væsen og Ruth, der er vandt til at være centrum, må pludseligt finde sig selv på sidelinjen. Endnu værre bliver det, da også den unge læge Povl Loft begynder at indfinde sig i huset. For den lille plantageprinsesse er både god og smuk, og hvordan skal Ruth nogen sinde kunne konkurrere med det?

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Johanne Sofie Korch (f. 1882 – d. 1950). Dansk forfatter. Debuterede i 1927 med en novelle i Ugens Nyheder, og begyndte efterfølgende at skrive bøger for unge kvinder. Hun fik sit folkelige gennembrud i 1936 med romanen "Efter vinter kommer vår", og efterfølgende romaner som "Den gamle gård" (1937), "Den rige enke" (1938) og "Når isen brister" (1944) opnåede meget høje salgstal. Hun er i dag mindre kendt end sin forfatterbror Morten Korch, men med sine realistiske kvindeskildringer og mere raffinerede psykologiske overvejelser overgik hun ham ofte som forfatter og i midten af 1940erne også i salgstal. Johanne Korch blev i 1949 kåret som danske boghandleres yndlingsforfatter.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-09-07
ISBN: 9788711486191
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt