Provlyssna
Golddigger - I think not - Janni Ree, Jimmy Bro Støvring

Golddigger - I think not

Golddigger - I think not

3,53 743 5 Författare: Janni Ree, Jimmy Bro Støvring Inläsare: Janni Ree
Ljudbok.
E-bok.
Janni Ree har i mange år optrådt på forsiden af danske dag- og ugeblade med historier, der har fået folk til at pege fingre ad hende og kalde hende golddigger og det, der er værre. Rollen som Oddset-Janni blev hendes første bekendtskab med kendis-verdenen, og hvad dermed følger af offentlig interesse. Det har givet oplevelser, som kun de færreste kommer igennem uden blå mærker på sjælen.

I denne bog fortæller Janni Ree om sit livs op- og nedture. Om tiden i USA, hvor hun levede i sus og dus, indtil hun pludselig blev sendt hjem på røv og albuer. Og om sagen, der kostede hende en fængselsdom, og hvordan dette påvirkede hende og hendes familie. Det er også historien om mændene i hendes i liv, hvoraf flere har været en del ældre end hende selv og ofte velhavende, senest ægteskabet med den 25 år ældre rigmand Karsten Ree.

Janni Ree fortæller om angsten for at blive gammel og tager os med tilbage til en barndom med druk i hjemmet, hvor skolen blev et fristed. Her fødtes ambitionen om at efterstræbe et spændende og glamourøst liv. En drøm, som endte med at gå i opfyldelse på godt og ondt.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-12-01
Längd: 4T 31min
ISBN: 9788772001869

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-12-01
ISBN: 9788772001272
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis