Provlyssna
Archers stemme - Mia Sheridan

Archers stemme

Archers stemme

4,41 151 5 Författare: Mia Sheridan Uppläsare: Iben Haaest
Ljudbok.
E-bok.
"En af de smukkeste og mest hjertevarme bøger, jeg nogensinde har læst." – Goodreads

En bestseller i New York Times, USA Today og Wall Street Journal

Da Bree fra den ene dag til den anden forlader sit liv i New York og flytter til en lille by i Maine, håber hun, at hun endelig kan lægge fortiden bag sig og finde fred. Allerede første dag i byen møder hun Archer Hale. En mand, der lever for sig selv, og som kæmper med sine egne dæmoner. En mand, ingen andre bemærker.

Archers stemme er en fortælling om en kvinde, der bærer på et traume, og den mand, hvis kærlighed er nøglen til hendes frihed. Det er en fortælling om en stille mand, som lever med mindet om en pinefuld fortid, og den kvinde, som hjælper ham med at finde sin stemme igen. Det er en fortælling om sorg, skæbne og kærlighedens helende kraft. Archers stemme er første bog i Sign of love-serien.

"Mia Sheridans evne til at beskrive stærke følelser og gøre sine universer levende er fuldstændig fængslende." – Goodreads
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-11-30
Längd: 12T 16min
ISBN: 9788711951576

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-10-09
ISBN: 9788711967669
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis