Provlyssna
Kærlighedskoden - Helen Hoang

Kærlighedskoden

Kærlighedskoden

4.19 109 5 Författare: Helen Hoang Inläsare: Cecilie Fabricius
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Stella Lane ved alt om algoritmer, men intet om kærlighed. Hun har Aspergers syndrom og er en stor matematisk begavelse med et velbetalt job i Silicon Valley. Men når det kommer til dating og intimitet, er hun på dybt vand.

Da hendes mor begynder at presse på for at få børnebørn, beslutter Stella sig for at overvinde sin frygt for det andet køn – om ikke andet for at få fred for sin mor. Hun behøver professionel hjælp, og som med alt andet i livet går hun syste- matisk til værks: Hun hyrer Michael, en ung escortfyr, i håb om at han kan lære hende alt, hun behøver at vide om sex.

Efterhånden som Stella og Michael lærer hinanden bedre at kende, og Stellas oplæring bevæger sig fra dobbeltsengen og videre til et ”rigtigt” kæresteforhold på fuld tid, begynder de-res aparte alliance at give en sær form for mening for dem begge. Og snart begynder Stella at ane et mønster, der måske kan overbevise hende om, at kærlighed alligevel er noget af det mest logiske i verden.

En charmerende og hjertevarm fortælling om at overvinde sin frygt for det ukendte for at kunne bevæge sig videre i livet.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Anne Brinch

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-03-20
Längd: 9T 12M
ISBN: 9788770369213

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2020-03-20
ISBN: 9788770368988
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis