Portnerens søn - H.C. Andersen

Portnerens søn

Portnerens søn

5.0 1 5 Författare: H.C. Andersen
Finns som e-bok.
Georg og Emilie er vokset op i det samme hus. Forskellen er blot, at hvor Emilie vokser op på første sal som datter af en general, så vokser Georg op i kælderen som søn af en portner. Alligevel vil skæbnen det således, at Georg bliver varm om hjertet ved den blotte tanke om Emilie. Men han ved også, at hun kommer fra en ganske anden verden, og at han skal kæmpe bravt for at vinde hendes hjerte – og hendes fars velsignelse.

H.C. Andersen (1805-1875) er stadig – mere end hundrede år efter sin død – en af de bedst kendte danske forfattere, og hans værker er oversat til mere end 125 sprog. I løbet af sin forfatterkarriere udgav H.C. Andersen både digte, dramaer, romaner og noveller, men det var – og er stadig den dag i dag – sine eventyr, han er bedst kendt for. Af de mest berømte kan nævnes "Den lille pige med svovlstikkerne" (1845), "Den grimme ælling" (1843) og "Den lille Havfrue" (1845).
Språk: Danska Kategori: Noveller Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-01-02
ISBN: 9788711953136
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt