Histamiini rakentaa lautan - Raili Mikkanen

Histamiini rakentaa lautan

Histamiini rakentaa lautan

3.0 2 5 Författare: Raili Mikkanen
Finns som e-bok.
Sisarukset Riki ja Pinna päättävät rakentaa lautan ja purjehtia sillä jokea pitkin merelle.

Kaikki heidän sukunsa isoisät, tädit ja sedät ovat merimiehiä, mutta Riki ja Pinna joutuvat asumaan maalla, kaukana merestä. Rikillä ja Pinnalla on hyvät ohjeet, mutta vasara puuttuu. Avuksi tulee Histamiini, joka kopsuttaa naulat kätevästi paikoilleen. Lautta valmistuu ja lapset lähtevät koeajolle. Tarkoitus ei ole vielä mennä pitkälle, mutta koski sieppaa tottumattomat lautturit mukaansa. Silloin ei ole enää leikistä kysymys!

Onneksi rannalla ravaa Histamiini, joka huomaa, että nyt tarvitaan nopeaa toimintaa, nokkeluutta ja oikeanlaisia apuvoimia!
Histamiini rakentaa lautan kuuluu helppolukuiseen, osittain tavutettuun Keltanokka-sarjaan. Raili Mikkasen suosittu marionettihevonen on seikkaillut jo yli kymmenessä kirjassa ja esiintynyt myös TV:n joulukalenterissa. Vauhdikkaan tarinan lisäksi pientä lukijaa hauskuuttaa Jukka Lemmetyn veikeä kuvitus.
Språk: Finska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Tammi
Utgiven: 2014-07-09
ISBN: 9789513181819
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis