Provlyssna
Annabelle - Lina Bengtsdotter

Annabelle

Annabelle

3,82 1003 5 Författare: Lina Bengtsdotter Uppläsare: Tammi Øst
Ljudbok.
E-bok.
En varm sommernat forsvinder syttenårige Annabelle fra den lille udkantsby Gullspång, der ligger på grænsen mellem Västergötland og Värmland i det sydvestlige Sverige. Hendes forældre er ude af sig selv, mens det lokale politi og foreningen Missing People leder efter pigen. Forgæves.

Kriminalinspektør Charlie Lager bliver beordret til Gullspång sammen med en kollega for at hjælpe med at opklare sagen om Annabelle. Charlie er efterforsker ved det svenske politis Nationale Operative Afdeling og selv vokset op i Gullspång. Sporene skræmmer, og hun har ikke den mindste lyst til at vende tilbage til byen og en tid, hun lagde bag sig som fjortenårig og siden har gjort sit bedste – og værste – for at glemme. Hvad er det, Charlie forsøger at holde skjult?

Jo længere ind i sagen om Annabelle, Charlie kommer, des tydeligere bliver det, at også Annabelle var en pige med mange hemmeligheder.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Charlie Lager: 2 Översättare: Louise Ardenfelt Ravnild

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-02-02
Längd: 8T 22min
ISBN: 9788772002811

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-02-02
ISBN: 9788772002941
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis