Provlyssna
Vikingedrengen Torkel - Frank Birkebæk

Vikingedrengen Torkel

Vikingedrengen Torkel

0 0 5 Författare: Frank Birkebæk Uppläsare: Sonja Bjørn Bentzen
Ljudbok.
E-bok.
Drengen Torkel lever i Vikingetidens Danmark, i en landsby omgivet af vild natur, hvor han hjælper til der, hvor han kan. For det meste er dagene rolige. Han malker kvæget, passer markerne og fisker. Men nogle gange er livet mere dramatisk. En efterårsdag er Torkel og vennen Ulf i skoven for at samle bær og æbler, da de bliver angrebet af vildsvin og må gemme sig i et stort træ. En vinterdag bryder isen op lige der, hvor Torkel står og fisker. Gennem Torkel møder vi lav som høj i det lille samfund og følger årstidernes skiften.

Bogserien om vikingedrengen Torkel består af tre bind, der henvender sig til læsere på 10-12 år.

Frank Birkebæk (f. 1945) er historiker og forfatter. I 1979 blev han udnævnt til direktør for Roskilde Museum, og her blev han, til han i 2017 gik på pension. Birkebæk har desuden været formand for Statens Museumsnævn og været med til at stifte Museet for Samtidskunst i Roskilde. Han har både skrevet historiske fagbøger og flere børnebøger – blandt andet serien om vikingedrengen Torkel.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-03-18
Längd: 2T 28min
ISBN: 9788726234190

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-01-31
ISBN: 9788726234152
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis