Hunden Jessie i fare - Christine Pullein Thompson

Hunden Jessie i fare

Format: Finns som e-bok

Hunden Jessie i fare

Format: Finns som e-bok
Danska
" – Jeg ved, at du ikke har gjort det, Jessie! siger Matt mens han trøstende klapper hunden. Jasper, Anne og jeg skal nok hjælpe dig…"

Matt og hans forældre er flyttet ind på en gård på landet. For Matt og hans dejlige labrador Jessie og hendes hvalp Jasper ser alt lyst ud – men ikke ret længe. På nabogården bor der to mærkelige mænd, der ikke altid er lige venlige over for Matt og hans to hunde. Især ikke da nogle af deres høns på mystisk vis forsvinder …

Stakkels Jessie er under mistanke, men Matt er overbevist om, at hun er uskyldig!

Den engelske forfatter Christine Pullein-Thompson (1925-2005) er kendt og elsket af børn og unge for sine bøger om heste og hunde. Hun startede sin forfatterkarriere som ganske ung, hvor hun skrev bøger sammen med sine to søstre, der ligeledes er blevet populære forfattere til børne- og ungdomsbøger.

Drengen Matt og hans sorte labrador Jessie er bedste venner. Sammen passer de på Jessies hvalp Jasper, der af og til roder sig ud i problemer, som Matt og Jessie må løse for ham. Der sker altid spændende ting i bøgerne om hunden Jessie!
Översättare: Lene Gulløv
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2018-02-09
ISBN: 9788711802519
Danska
Kategori: Barn

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis