Provlyssna
Asbjørn ude på noget - Nis Boesdal

Asbjørn ude på noget

Asbjørn ude på noget

5 3 5 Författare: Nis Boesdal Uppläsare: Lars Thiesgaard
Ljudbok.
E-bok.
" – Hjertelig tillykke! Du har vundet præmien!

Asbjørn kiggede på skibet, der svingede i rebene. – Jeg har ret nemt ved at blive søsyg, mumlede hun.

Folk jublede og piftede. – Du har vel ikke et, der er utæt? spurgte Asbjørn. – Utæt!?! Står du der og siger, du heller vil have et skib, der er utæt? spruttede manden i guldtøjet.

Asbjørn nikkede høfligt. – Altså hvis du har et! Og det behøver ikke være så nyt, for jeg er nok nødt til at slå nogen søm i! – Søm!?! Er du sindssyg?? Vil du slå søm i skibet??"

9-årige Asbjørn er så heldig at vinde en lystsejler i en konkurrence. Det er til gengæld ikke så heldigt, at Asbjørn bliver så nemt søsyg, at han ikke rigtig kan sejle i båden. Men så lykkes det ham og hans veninde Gunhild at bytte båden til en gammel kutter, som kan stå i haven – og der er der endda plads til et hængebugsvin!

Nis Boesdal (f. 1948) er en dansk forfatter, journalist og radiovært. Efter debuten i 1977 med digtsamlingen "Ble ved ble" har Nis Boesdal udgivet en lang række digtsamlinger, historiske fortællinger og børnebøger.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-03-01
Längd: 1T 9min
ISBN: 9788711923351

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2018-02-16
ISBN: 9788711781180
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis