Provlyssna
Landene som forsvandt - Bjørn Berge

Landene som forsvandt

Landene som forsvandt

3,28 29 5 Författare: Bjørn Berge Inläsare: Karsten Pharao
Ljudbok.
E-bok.
Iqiuque, Biafra og Tripolitania. Riger opstår og riger går til grunde. Nye lande etableres for så at forgå kort tid efter. Historien om disse fortabte lande og riger vækkes til live i denne fascinerende beretning.

Den norske forfatter Bjørn Berge tager læseren med på en eventyrlig opdagelsesrejse til alle verdens hjørner, gennem jungle og ørken, fra byens pulserende liv til øde stepper, og han fortæller de glemte historier om 50 lande, som eksisterede i perioden 1840-1975, i nogle tilfælde kun i én måned, inden de forsvandt.

Landene som forsvandt gør geografien konkret og historien levende ved at bruge kort og frimærker som afsæt for fortællingerne og øjenvidneskildringerne. Vi hører om den gang Knut Hamsun vandrede rundt i Batum, og da Antoine de Saint-Exupéry var stationeret som postflyver i Kap Juby. Og vi hører om de tidligere danske landbesiddelser, Slesvig og Dansk Vestindien.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare: Poul Henrik Westh

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-02-26
Längd: 6T 58min
ISBN: 9788772002880

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-02-26
ISBN: 9788772002996
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis