Provlyssna
Glasvinge - Katrine Engberg

Glasvinge

Glasvinge

4,34 5763 5 Författare: Katrine Engberg Uppläsare: Katrine Engberg
Ljudbok.
E-bok.
Det er efterår i København. Slagregnen falder over byen, da liget af en nøgen kvinde bliver fundet i et springvand midt på Strøget. Hun har bizarre, symmetriske snit på kroppen og er forblødt til døde — en drabsmetode, politiet aldrig har set før.

Efterforskningen fører politiassistent Jeppe Kørner og hans kollegaer ind i sundhedsvæsenet, blandt behandlere, patienter og pårørende, hvor omsorgen er stor og ambitionerne høje. Jeppes makker, Anette Werner, er på barsel, og han skal i stedet køre parløb med den ældre, adstadige politiassistent Falck. Imens forsøger Anette at falde ind i rollen som mor og samtidig tage del i opklaringen fra sidelinjen. Det sidste er nemmere end det første. Men ikke ufarligt.

Og snushanen Esther de Laurenti? Hun lider af tungsind og opsøger en psykiater, der selv bærer på mørke hemmeligheder. Nettet strammes til, men om hvem? Dem, som lider under et skrøbeligt sind, eller dem, der tager sig af dem?
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Kørner & Werner: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-02-27
Längd: 9T 13min
ISBN: 9788772002798

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2018-02-27
ISBN: 9788772003467
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis