Provlyssna
Folket og magten - Samuel Rachlin

Folket og magten

Folket og magten

3,33 9 5 Författare: Samuel Rachlin Inläsare: Henrik Hartvig Jørgensen
Ljudbok.
E-bok.
Midt i opbrud og ny verdensorden har populismen grebet den vestlige verden.

Journalist og politisk kommentator Samuel Rachlin undersøger populismens væsen, historie og betydning i skarp debatbog.

En populistisk bølge ruller over den vestlige verden. En række kontroversielle partier og politikere har de senere år vendt op og ned på etablerede systemer, og en ny global verdensorden er ved at tage form. Berlinmurens fald markerede for over 25 år siden et farvel til ideologiernes kamp i det 20. århundrede, men først nu er det 21. århundredes opgør ved at tegne sig: kampen mellem det liberale demokrati og populismen.

Populisme er ikke en uforanderlig, dogmatisk ideologi, men en tilpasningsdygtig gople; et ideologisk bløddyr, der kan tage form efter omgivelserne og det rum, den udfolder sig i.

Centralt for populismen er dog opfattelsen af, at folket kæmper mod en korrumperet elite. Folket må tage magten tilbage, uanset midler og konsekvenser for demokratiet.

Med FOLKET OG MAGTEN undersøger journalist og mangeårig korrespondent Samuel Rachlin populismens væsen, historie og betydning. Hvad der hidtil har været en opposition til de etablerede systemer, er nu rykket ind i magtens centrum i Det Hvide Hus. Det er på tide at kalde tingene ved rette navn.

SAMUEL RACHLIN (f. 1947) er journalist, politisk kommentator og forfatter til en række bøger, senest Jeg, Putin (2014) og Bag den kolde krigs tåger (2016). Disse findes også som lydbøger udgivet af Lytteratur.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Utgiven: 2018-02-06
Längd: 4T 13min
ISBN: 9788771899825

Mer info om e-boken:

Förlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Utgiven: 2020-04-17
ISBN: 9788774674665
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis